ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (21-31/01/2018)

Ο μουσικός χειμώνας στη Θεσσαλονίκη στέκεται ακμαίος κι έτσι και το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου επιδεικνύει μοναδικές μουσικές στιγμές!

Iced Earth


Ενάμιση χρόνο μετά τις τελευταίες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, οι Iced Earth επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για ένα δυναμικό και γεμάτο μέταλ ήχους live. Το συγκρότημα του John Schaffer θα ανέβει επί σκηνής, με ένα playlist που περιλαμβάνει τραγούδια, που αναμένουν οι θαυμαστές τους και αυτά που ακολουθούν τους ίδιους στη μουσική τους πορεία. Η συνέχεια την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου στο Principal Club Theater!

* Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, 21:30, Principal Club Theater - 26ης Οκτωβρίου 15


Μαρίζα Ρίζου

Τη γνωρίσαμε κάποια χρόνια πριν με τις διασκευές που έκανε σε αγαπημένα μας τραγούδια. Σήμερα, η Μαρίζα Ρίζου αποτελεί μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της γενιάς μας, που συνδυάζει το χιούμορ με την απλότητα και το ρομαντισμό. Η μοναδική φωνή της θα ηχήσει ξανά στο Fix Factory of Sound, σε μία βραδιά που αναμένεται να είναι sold out!

* Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, 22:30, Fix Factory of Sound - 26ης Οκτωβρίου 15


Λάργκο - The Sailing Tomatoes - Lemonostifel


Οι ''Λάργκο'' δημιουργήθηκαν το 2013 και συνδύασαν εξ'αρχής τη σύγχρονη εποχή με τους παραδοσιακούς ήχους με μοναδικό τρόπο, συνεχίζοντας έως και σήμερα με μοναδικά live και ηχογραφήσεις. ''Τhe Sailing Tomatoes'' ονομάζεται το δεύτερο συγκρότημα, που ενώνει την παράδοση με την blues, ενώ οι ''Lemonostifel'' έρχονται από την Καστοριά με ποικιλία οργάνων, που συνθέτουν μοναδικά το μουσικό μονοπάτι τους! Μαζί, λοιπόν, θα ανέβουν στη σκηνή του We και θα μας ταξιδέψουν στο δικό τους ξεχωριστό κόσμο!

* Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, 21:30, WE - 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη


Χρήστος Θηβαίος - Μαρία Παπαγεωργίου


Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες του φετινού χειμώνα είναι αυτή του Χρήστου Θηβαίου και της Μαρίας Παπαγεωργίου, που φτάνουν στο Block 33 σε μία από τις πιο γεμάτες μουσικά μέρες του χρόνου. Μαζί πάνω στη σκηνή, αλλά και ο καθένας με το δικό του πρόγραμμα, οι δύο μουσικοί ενώνουν τις ενέργειές τους και δημιουργούν μία μαγική ατμόσφαιρα, που όλοι θα θέλουν να ζήσουν.

* Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, 21:30, Block 33 - 26ης Οκτωβρίου 33


Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η συνάντηση της χρονιάς


Η ''φλόγα'' αυτών των συναυλιών δεν έχει σβήσει ακόμα, για αυτό ο Σταύρος Ξαρχάκος με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη συνεχίζουν τη μοναδική συνεργασία τους και τη νέα χρονιά. Μαζί με μία πλειάδα μουσικών, η ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του Ξαρχάκου, αφήνοντας το κοινό μαγεμένο για ακόμα μία φορά!

* Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 και Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Κείμενο: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ