ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΓΙΑ


Αγελάδες και Διαφωτισμός
Ένα πρωτότυπο κωμικό γουέστερν με τον Κωστή Ζαφειράκη
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, 21:00

Η«Ζώγια», στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 54 και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ της υποδέχονται τον Κωστή Ζαφειράκη, έτσι όπως τον σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος στο πρωτότυπο κωμικό γουέστερν «Αγελάδες και Διαφωτισμός». 

Η παράσταση που θα παρουσιαστεί προσαρμοσμένη ειδικά για τη «Ζώγια» θα δοθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 21:00.

Στις πόσες πληροφορίες καίγεται του ανθρώπου ο νους; Πόσο άγρια είναι η Δύση που ζούμε; Μπορεί ένα έξυπνο ψυγείο να γίνει Νίκος Φώσκολος; Ποιά γεγονότα του 1986 άλλαξαν τη ροή της ιστορίας; Μπορείς να τρως  φρουτοσαλάτες βλέποντας Houseofcards ή χρειάζεσαι κάτι πιο χορταστικό; Τι παθαίνει ο εγκέφαλος από τους πολλούς Πυξ- Λαξ; Τι ακριβώς είναι οι ολοτροπικές αναπνοές; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα ενδέχεται να απαντηθούν στην πιο απολαυστική διαδραστική διάλεξη- εξομολόγηση που έγινε ποτέ... ίσως... μπορεί και ναι. 

Ο Κωστής Ζαφειράκης σε μεγάλα κέφια, αφηγείται ιστορίες από το φαρ-ουέστ της πραγματικότητας και δίνει ιδέες για το πώς μπορούμε να μονομαχήσουμε με το παράλογο. 

«Αγελάδες και Διαφωτισμός»: Μια ανατρεπτική παράσταση κατά της πλήξης - υπέρ της αγελάδας. Ή αλλιώς ένα ψυχολογικό παιχνίδι για να γίνουμε όλοι φίλοι (toknowusbetter) - το φινάλε είναι σκέτο γλέντι. 

Κείμενο: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος

Ο «Χειμώνας ’16 στη Ζώγια» περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τη μουσική, τη γραφή, τα εικαστικά, το θέατρο και το παιδί και απλώνεται από το Νοέμβριο 2016 έως και τον Ιανουάριο 2017. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο, με μόνη τιμή αυτήν της όποιας παραγγελίας και γίνονται στη Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54, τηλ.: 2310 243459.

Πληροφορίες

Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54
Τ: 2310 243459

Τάσος Ρέτζιος
M: 6977 591128