ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (11-20/01/2018)


Ο Ιανουάριος συνδυάζεται πάντοτε στο μυαλό μας με την περίοδο της εξεταστικής αλλά και των νέων στόχων που θέτουμε κάθε χρονιά. Φέτος, όμως, η Θεσσαλονίκη μας υπενθυμίζει ότι ο Ιανουάριος μπορεί να γίνει η απαρχή για ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης: Ημερίδα λήξης & συναυλία


Η 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ενώ μία ημέρα πριν, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί συναυλία λήξης στο LABattoir. Στις 20:30 μ.μ., η ορχήστρα ΓΙΑΝ ΒΑΝ μαζί με την Ειρήνη Αραμπατζή θα συνδυάσουν το κλαρίνο με την Αφρική και το νταούλι με το rock n roll.

*Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, 20:30 μ.μ., LABattoir - 26ης Οκτωβρίου 86

Marva Von Theo


To electropop duo ''Marva Von Theo'', λίγο πριν κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο ''Dream within a dream'', θα πραγματοποιήσουν τρεις συναυλίες στη Βόρεια Ελλάδα, εκ των οποίων η μία θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ''Υπόγειο''. Έτοιμοι να παρασύρουν τους ακροατές τους στο δικό τους εσωτερικό ταξίδι θα παρουσιάσουν κομμάτια που ήδη υπάρχουν στο διαδίκτυο αλλά και νέα.

*Σάββατο 13 Ιανουαρίου, 22:00, Υπόγειο - Μελενίκου 13

Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελλιώτης: ''Οι Λύκοι Επιστρέφουν''


''Οι Λύκοι Επιστρέφουν'' στη Θεσσαλονίκη και στο Βασιλικό Θέατρο για μία βραδιά γεμάτη μουσικές από τους δύο δίσκους τους, ''Ανάσες των λύκων'' και ''Πότε θα φτάσουμε εδώ''. Ταυτόχρονα, νέες διασκευές αλλά και ρεμπέτικα, ροκ και λαϊκά τραγούδια θα ακουστούν και θα ζεστάνουν το χώρο με μια ευφάνταστη ένταση, που μόνο οι δύο μουσικοί μαζί καταφέρνουν!

*Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, 21:00, Βασιλικό Θέατρο - Βασιλέως Γεωργίου 1

Comeback Kid


Μετά από τέσσερα χρόνια οι Comeback Kid επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό live, όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο ''Outsider'' και θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις αξεπέραστες punk μουσικές τους!

*Παρασκευή 19 Ιανουάριου 2018, 21:00, Principal Club Theater - 26ης Οκτωβρίου 15

Kreator / Vader / Dagoba


Οι Γερμανοί Kreator έρχονται για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα, όπου γνωρίζουν κάθε φορά την αποθέωση από το κοινό, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Μαζί τους θα ''φέρουν'' τα 14 άλμπουμ τους και τα αγαπημένα τραγούδια των οπαδών τους, αλλά και τους Πολωνούς ''Vader'', οι οποίοι αναμένεται να ενθουσιάσουν το ελληνικό κοινό, μιας και είναι από τις καλύτερες μπάντες στο είδος τους. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dagoba, που θα βρίσκονται και στη συναυλία της Αθήνας, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να κάνουν αίσθηση με τη groove metal αίσθησή τους!

* Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, 20:00, Principal Club Theater - 26ης Οκτωβρίου 15